Dragi naši kandidati, počinjemo s radom od ponedjeljka, 11.5.2020.

Radosni i željni i Vas i našeg posla ali ne opušteni i bezbrižni kao što smo bili. Svi se nadamo najboljem i kako bismo do toga što brže i bezbolnije došli, prije nego uopće počnemo ponovo surađivati, molimo Vas sve da pozorno proučite ova Pravila i upute i istih se pridržavamo.

Prije svega za sigurnost svih nas a onda i za uspješno poslovanje i pružanje usluga Vama, a uzimajući u obzir trenutačno stanje i propisane mjere, molimo Vas da prije svega imate na umu da u autoškoli možemo imati ograničen broj kandidata.

Što se tiče obuke, najljubaznije Vas molimo da nikako NE KASNITE NA DOGOVORENI TERMIN.

U slučaju da ste saznali da ste bili u doticaju sa COVID-19 pozitivnom osobom molimo Vas da odmah otkažete svoj zakazani termin kako ne biste ugrozili zdravlje ljudi oko Vas te kako bismo ga mogli ponuditi nekome drugome. U slučaju da ste prehlađeni, imate problema sa dišnim putevima, imate temperaturu, kašalj ili ako se jednostavno ne osjećate dobro i sumnjate u svoje zdravstveno stanje (osim osoba koje imaju sezonske alergije, a koje nas moraju upoznati s tom činjenicom), molimo Vas da odmah otkažete svoj zakazani termin.

Na ulazu u autoškolu postavljen je stalak sa dezinfekcijskim sredstvima te Vas molimo da OBAVEZNO dezinficirate ruke

Po preporuci HZJZ, ako se želite osjećati sigurnije, u ured autoškole dođite s maskom i koristite je. Za vrijeme boravka u autoškoli MOLIMO VAS održavajte distancu s ostalim kandidatima u učionici i poštujete način rada naše organizacije. Svima Vam se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju, strpljenju te savjesnosti u ponašanju i poštivanju zadanih mjera i pravila.

Kategorija